Hartig broccolipannekoekje

by

Hartig broccolipannekoekje

by

by

Vandaag hadden we van ons avondeten nog flink wat broccoli over. Zonde om weg te gooien! Dus na een gezellige Bootcamptraining in Hoofddorp ben ik gelijk weer de keuken in gedoken om voor jullie nog een ander lekker recept uit te proberen.


Ik hoop jullie als sportende gezondheidsbewuste mama’s telkens te inspireren met makkelijke, gezonde receptjes. Ditmaal is het een hartig broccolipannekoekje geworden. Serveer ze voor jezelf als lunch met een frisse salade met pijnboompitjes en gedroogde tomaatjes en geef er een paar aan je kids mee in een gezonde lunchtrommel met wat tomaatjes en komkommer.

Benodigdheden:

– ong 250 – 300 gr. beetgaar gekookte broccoli

– 3 eieren

– 50 gr. (liefst oude) geitenkaas

– 1 sjalotje

– 1 flink teentje knoflook

Recept:
Hak de sjalot en knoflook fijn en fruit in een beetje olie aan ,terwijl je de overige ingrediënten tot een papje mixt met de staafmixer. Bak de pannekoekjes met 3 tot 4 tegelijk op middelhoog vuur gaar en lichtbruin.

Eet smakelijk!

Linda Broeren is BBB Bootcamp Trainer en moeder van 4 kinderen. Bewegen, lekker gezond eten en samen veel plezier maken, zijn haar motivatoren. Meer informatie vind je terug op www.bbbbootcamp.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top