Doe jij aan krachttraining maar wil je graag onderhuids vet verliezen, meer spierkracht én meer spierdefinitie verkrijgen, dan is Krachtvasten wat voor jou!

Krachtvasten

Doe jij aan krachttraining maar wil je graag onderhuids vet verliezen, meer spierkracht én meer spierdefinitie verkrijgen, dan is Krachtvasten wat voor jou!

Krachtvasten

by bbbbootcamp

Wat is het?

Door de krachtduurtraining tijdens de kuur worden er hormonen geactiveerd die juist de vetreserves onder de huid aanspreken (o.a. buik, rug, bovenbenen en billen). De combinatie met dagelijks cardiotraining en vasten zorgt voor een resultaat dat je kunt vergelijke met ‘droog trainen’.

Krachtvasten is er vooral voor sporters die geen spiervolume en kracht willen verliezen, maar wel zoveel mogelijk vet willen verliezen, kracht verder willen opbouwen en vooral ook lichaamsvorm willen verbeteren.

Hoe werkt het?

In deze 10-daagse kuur doe je elke dag 30 min krachtduurtraining en 30 min cardiotraining in de vetverbrandingszone op een relatief lage intensiteit. Je krijgt:
– een intakegesprek waarin we je alles uitleggen en een 0-meting doen
– een volledig voedingsschema voor 10 dagen, met 3 afbouwdagen – 3 vastendagen waarop je nog wel eiwitten eet – en 4 opbouwdagen.
– een volledig trainingsprogramma voor 10 dagen
– alle benodigde supplementen
– 10 dagen lang online coaching, minimaal 2 gezamenlijke groepstrainingen
– een eindgesprek met vervolgadvies en 1-meting

Voor goede resultaten is het de bedoeling dat je na de kuur zeker 2 weken een eiwitrijk en gezond voedingsplan hanteert en minimaal 2-3 keer per week krachttraining blijft doen.

Hoe gaan we aan de slag?

Stap 1. Telefonisch kennismaking

Stap 2. Eerste consult
Uitleg over de 3 afbouwdagen, 3 vastendagen en 4 opbouwdagen, het voedingsprotocol, het trainingsprotocol, de supplementen de mobiele app om je voortgang te kunnen registeren en alle overige do’s en don’ts.

Stap 3. Online coaching via Whatsapp en telefonisch
We beantwoorden al jou vragen die opkomen tijdens jouw kuur. Altijd binnen 4 uur via whatsapp en direct telefonisch.

Stap 4. De kuur is afgerond, hoe nu verder? Vervolgplan:
In dit 2e consult evalueren we de kuur adviseren je over het vasthouden van de gemaakte switch. We maken een stappenplan voor het behalen van jouw doel.

Stap 5. Je zit er lekker in en wil dit vasthouden: vervolgplan en onderhoud:
We plannen een 3e consult waarin we de afgelopen weken evalueren, bijsturen waar nodig en nieuwe afspraken maken over het definitief en langdurig inpassen van sportvasten in jouw nieuwe leefstijl. Afhankelijk van je behoefte kun je hierna zelfstandig aan de slag of werken we samen verder aan jouw doelstelling.

We geven je ook in overweging (mocht je dit nog niet doen 😊) om je nieuw leefstijl te combineren met trainen bij BBB Bootcamp in de frisse buitenlucht. Zo wordt het nog makkelijker om in contact, en dus op het juiste spoor, te blijven. We bieden verschillende soorten trainingen aan, waarbij er vast één tussen zit voor jouw. Een lidmaatschap bij BBB Bootcamp kan additioneel afgenomen worden.

Wat is jouw investering?
1. Aan de slag! (Intake en 10 daagse kuur á €325,00):
2. Hoe nu verder? (vervolgafspraak á € 75,00*):
3. Hou dit vast! (vervolgafspraak á € 75,00) – optioneel

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met je op!

    Linda Broeren
    TRAINER-COACH & VOEDINGSPECIALIST

    Ik help je weer fit en energiek te worden met het juiste voedings- en beweegadvies, jij houdt het vol.

    Top