Het is geen dieet, het is een lifestyle

Sportvasten

Het is geen dieet, het is een lifestyle

Sportvasten

by bbbbootcamp
Met Sportvasten maakt je lichaam de switch van suiker – naar vetverbranding.

Herken jij jezelf in één of meerdere van onderstaande punten? Dan is sportvasten zeker geschikt voor jou!

 • Behoefte aan zoet eten of móeten eten
 • Te hoog vetpercentage (terwijl je wel gezond en netjes eet)
 • Dipjes/wisselend energieniveau gedurende de dag
 • Last van vermoeidheid
 • Het niet (lang) kunnen volhouden van duurinspanningen
 • Behoefte aan koolhydraten tijdens lange inspanningen
 • Langzaam herstel na (zware) trainingen

Wat is Sportvasten?

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch profiteert je lichaam op korte termijn van alle voordelen van vetverbranding: gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel.
Ben je na de intake nog niet helemaal klaar om te gaan Sportvasten, dan beginnen we met het ontgiften van je lichaam (detox). In 10 dagen word je lichaam klaargestoomd om goed voorbereidt te gaan Sportvasten en dus hiermee beter af te vallen. Vraag naar de mogelijkheden…

Sportvasten is geen dieet, het is een lifestyle

De 10-daagse Sportvastenkuur doe je onder begeleiding van een personal coach. Het Sportvasten begint met drie afbouwdagen. In die eerste drie dagen doe je aanpassingen in je voeding. Vervolgens ga je twee tot drie dagen sapvasten. In de laatste vier dagen bouw je je voeding weer gecontroleerd op. Tijdens de gehele kuur sport je iedere dag op een bepaalde intensiteit. Deze wordt persoonlijk voor jou bepaald door je coach. Zodra je suikerverbranding is omgezet naar vetverbranding heb je het doel van de kuur behaald. Je nieuwe lifestyle is begonnen!

Snel en blijvend resultaat

Uit onderzoek blijkt dat het verloren gewicht door Sportvasten uit vet bestaat. In combinatie met het na traject kun je de resultaten van je Sportvastenkuur makkelijk behouden. Meer dan 30.000 mensen in Nederland, België en Duitsland deze trainingsmethode van medisch bioloog Remco Verkaik gevolgd. Met succesvolle resultaten:

 • Gemiddeld 2-6 kilo gewichtsverlies
 • Gemiddeld 3-7 cm minder buikomtrek
 • Meer energie
 • Algeheel fitter gevoel
 • Verbetering van sportresultaten
 • Verlaging cholesterol en bloeddruk

MAKE THE SWITCH TOGETHER!

Yes!! Na je vakantie pakken we samen onze overtollige vakantie kilootjes aan! Schrijf je nu in voor de After Holiday Sportvasten groep om te gaan starten met de kuur die we samen zullen doorlopen!

Sportvasten is een trainingsprogramma waarbij je binnen 10 dagen een proces in het lichaam aanzet die de suikerverbranding omzet naar vetverbranding. Naast het verliezen van 3 – 6 kilo (3 -7 cm minder buikomvang), verbeter je ook je sportresultaten omdat je lichaam beter wordt in verbranden van vet als energie bron voor  gevraagde arbeid.

Deze kickstart naar een gezondere leefstijl bestaat uit een 10 daagse kuur van 3 afbouwdagen, 3 sapvasten-dagen en 4 opbouwdagen compleet ondersteund met suppletie om tekorten te voorkomen (CalMagZink/Mg, visolie, multi- en aminozuren). Daarnaast gaan we dagelijks gemiddeld 30 minuten per dag trainen (cardio), waarvan een aantal keer samen in groepsverband onder mijn leiding. Ik maak een gezamenlijke whatsappgroep aan waarin  alle vragen gesteld kunnen worden zodat ik jullie en jullie elkaar kunnen helpen. De ervaring leert dat het samen werken aan een doel enorm motiveert! (Je kan/mag uiteraard ook alleen sporten als dit beter uitkomt.)

Na de kuur krijgen jullie een persoonlijk advies om het behaalde resultaat te onderhouden of om een volgende stap te kunnen maken naar jouw doel.

Wacht niet met inschrijven! Er zijn maximaal 15 plekken beschikbaar. Meld je nu aan en Linda neemt contact met je op: 

  In de oertijd moest de mens jagen om aan voedsel te komen. Soms was er overvloed, soms een tekort. In tijden van voedselschaarste schakelt het lichaam over van suiker- naar vetverbranding. Van voedselschaarste is in de huidige tijd geen sprake meer. Daarom staat het lichaam bij de meeste westerse mensen in suikerverbranding. Je hebt als je in de suikerverbranding staat een grotere behoefte aan suikers. Daarnaast heb je ook vaker last vermoeidheid dipjes.

  Sportvasten zorgt dat er een oer-mechanisme in de stofwisseling wordt geactiveerd waarin de opname van suiker in de spieren afneemt. De spieren worden gedwongen om tijdens duurtraining de eigen suikervoorraad volledig te verbruiken. Hierdoor switchen ze naar maximale vetverbranding, de zogenaamde Metabolic Switch. Nadat het lichaam getraind is in de vetverbranding kan het vet beter verwerkt worden in de spieren. Ook verbetert het duurvermogen en is er minder behoefte aan zoetigheid. Daardoor is het makkelijker om ook na de sportvastenkuur minder suikers te eten en meer te sporten.

  Sportvasten is niet een trainingsmethode om ‘even erbij te doen’. Het vergt een echte ‘commitment’, alleen gemotiveerde mensen zullen grote successen behalen bij het volgen van het traject.

  Een goede conditie, gezondheid, fitheid en getraind zijn is noodzakelijk om geen onnodige gezondheidsrisico’s te lopen. Een sport medisch advies wordt hier door ons geadviseerd. Om erachter te komen of deze methode voor jou geschikt is, kun je het beste even met ons overleggen. Wij zullen een aantal vragen stellen en bij wederzijds goedvinden, zullen we een fysieke test met je doornemen. Daarnaast wordt de bloeddruk, het fit level, het BMI, en de lichaamssamenstelling gemeten (kg, vet, spier, vochtpercentage en buik vet).

  Sportvasten is een trainingsmethode die onder begeleiding van een gediplomeerde Sportvastencoach wordt gegeven, zoals de BBB Bootcamp instructeurs. Zelfstandig gaan sportvasten, zonder begeleiding, is niet mogelijk. Goede begeleiding is essentieel om de best mogelijke resultaten te behalen.

  Wanneer je de intake telefonisch goed hebt doorlopen én je besloten hebt dat je echt voor Sportvasten wilt gaan, dan is de volgende stap de fitheids-check. Je coach zal een afspraak met je maken. In dit gesprek bekijkt je coach of je in de juiste conditie bent om te kunnen sportvasten. Is dit toch nog niet het geval dan kan je coach je helpen met een voortraject waarin je wordt voorbereid op de sportvasten programma. Ook krijg je alles uitgelegd over de werking van het programma, het protocol en het supplementenpakket. Samen stemmen jullie af wanneer je gaat starten met het programma. Dan is het zover: de uitdaging gaat beginnen!

  * Het ondergaan van testen is zonder enig risico. De metingen zijn echter geen vervanging voor een behandeling bij een arts of specialist. Wanneer u problemen met uw gezondheid heeft, raadpleeg dan altijd eerst een arts.

  1. Intake telefonisch
  2. Eerste consult incl intake en Fitheids-check *
  3. Informatieboekje
  4. Sportvasten Startpakket Aardbei, Man of Vrouw
  5. Trainingsprotocol ‘voeding’ 10 dagen (dieet) + app
  6. Trainingsprotocol ‘bewegen’ 10 dagen
  7. Mobiele app om alles in bij te houden per dag
  8. Coaching via Whatsapp én telefonisch
  9. 2e consult – kuurEvaluatie + planning consolidatiefase 2 (keep-the-switch)
  10. 3e consult – evaluatie na 6 weken en planning consolidatiefase 3

  Continuïteitsplan (3 of 6 maanden?)
  Belangrijk is dat de resultaten vastgehouden worden of verder verbeterd gaan worden. Wij bieden hiervoor korte trainingskuren aan van 1 dag per week of 3 dagen achter elkaar per maand, zodat het lichaam “the switch” vasthoudt. Je kunt dit doen in combinatie met sporten bij BBB Bootcamp in de frisse buitenlucht. De trainingskuren en lidmaatschap bij BBB Bootcamp kunnen additioneel afgenomen worden.

  Sportvasten – Make the Switch – Keep the Switch.
  Opgebouwd in 3 fasen.

  Fase 1- Make the Switch á €275,00:
  1. Intake telefonisch
  2. Eerste consult incl intake en Fitheids-check
  3. Informatieboekje
  4. Sportvasten Startpakket Aardbei, Man of Vrouw
  5. Trainingsprotocol ‘voeding’ 10 dagen (dieet) + app
  6. Trainingsprotocol ‘bewegen’ 10 dagen
  7. Mobiele app om alles in bij te houden per dag
  8. Coaching via Whatsapp én telefonisch

  Fase 2 – Keep-the-Switch á € 75,00*:
  2e consult met kuurevaluatie + planning fase 2 (keep-the-switch)

  Fase 3 – Keep-the-Switch á € 75,00*:
  3e consult met evaluatie na 6 weken en planning fase 3

  * excl aanvulling voedingssupplementen

  Linda Broeren
  TRAINER-COACH SPORTVASTEN

  Ik help je weer fit en energiek te worden met het juiste voedings- en beweegadvies, jij houdt het vol.

  Top