Wat wil je weten

Over ons

Wat wil je weten

Over ons

by bbbbootcamp
PLEZIER EN TRAINING
BBB Bootcamp is een buitenspeelplaats voor volwassenen én kinderen! Met het enthousiasme van ervaren trainer-coaches ga jij tijdens een bootcamptraining aan de slag met gelijkgestemden. We doen verschillende kracht- en conditie oefeningen in de buitenlucht. Je wordt meteen opgenomen in een gezellige groep mensen. We starten je rustig op en dagen je uit waar nodig.
Tijdens het krachcircuit trainen we met losse trainingsmaterialen als kettlebells, barbells, battle ropes, medicine balls en meer. Tijdens de small group training of personal training zorg je voor een getraind lichaam op een manier die bij je past en vol te houden is.
De trainingen zijn voor volwassenen van verschillende leeftijden, tot wel 75 jaar. De kids bootcamp is van 7 t/m 11, de kick ass bootcamp van 12-17 jaar. We sluiten elke training af met een gezond hapje en drankje en kletsen nog even bij met de groep.
En wil je jouw levensstijl aanpassen? Wij hebben verschillende oplossingen om weer fit en energiek te worden én te blijven. Zowel jouw voeding als beweging kunnen we op een plezierige wijze activeren!
Zullen we kennismaken?

Een complete training waarbij de nadruk ligt op je buik, billen en benen; zoals vrouwen dat graag willen en borst, buik en biceps zoals mannen dat graag willen. In deze speciale training bouw je conditie, kracht en souplesse op.

Voldoende beweging zorgt ervoor dat je jezelf fitter voelt, ontspannen bent en er strakker uitziet. Een goede balans tussen goede voeding en voldoende beweging vermindert bijvoorbeeld de kans op diabetes type 2 met 50 procent.

Het is tijd om weer intensief te gaan bewegen en jij bent er klaar voor! Wij bieden je een gratis training aan om het goede gevoel te stimuleren en in praktijk te ervaren. We ontvangen je als groep om er een succes van te maken.

Top