Vraag en antwoord

Vraag en antwoord

by bbbbootcamp

Voor wie zijn de trainingen bedoeld?

Volwassen vanaf 18 jaar t/m 75 jaar zijn van harte welkom om bij ons te komen sporten. Ook kinderen van 7 t/m 11 jaar (Kids Bootcamp) en 12-16 jaar (Kick Ass Bootcamp) zullen wij met enthousiasme ontvangen tijdens de trainingen.

Waar zijn de trainingen in de buitenlucht?

De trainingen zijn veelal rondom de Toolenburger Plas te Hoofddorp. We verzamelen altijd op het parkeerterrein voor Restaurant Long Island. Je ziet de BBB Bootcamp bus vanzelf in het zicht met wit/rode uitstraling.

We verzamelen altijd 5 minuten voor aanvang van de training. De trainer-coach ontvangt de deelnemers en sluit aan het einde af met een gezond drankje en hapje voor de deelnemers.

Hoe kan ik mij inschrijven voor een proeftraining?

Ga naar de agenda en klik op het gewenste trainingsmoment. Je komt dan in onze Fitmanager app en je kunt jezelf daar aanmelden voor een gratis proeftraining. Wij nemen telefonisch contact met je op met voorbereidende vragen, zodat je meteen goed op weg wordt geholpen.

Hoe groot zijn de groepen?

De trainingen hebben een capaciteit van maximaal 16 deelnemers, dit geldt voor bootcamp, krachtcircuit, high intensity interval training en kids bootcamp. Op basis van de ervaring van de deelnemers en trainer-coach, kunnen trainingen uitgebreid worden qua deelnemersaantallen.

Small Group Training heeft maximaal 6-8 deelnemers.

Personal Training is 1op1 met de trainer-coach.

Hoe lang ben ik verbonden aan een lidmaatschap?

Lidmaatschappen worden aangeboden voor een periode van 6 maanden en worden stilzwijgend verlengd, ze zijn per maand opzegbaar na deze periode.

Summer Kids Bootcamp worden per maand aangeboden en hebben een maand opzegtermijn.

Opzeggingen dienen voor de 1ste van de maand schriftelijk binnen te komen via opzegging@bbbbootcamp.nl, dan geldt een maand opzegtermijn alvorens de automatische incasso zal stoppen.

Top