Inspiratie ontvangen van onze

Trainers

Inspiratie ontvangen van onze

Trainers

by bbbbootcamp
BBB BOOTCAMP
Graag introduceren wij onze trainer-coaches met hun ervaring en specialisatie: Linda Broeren, Soeredj Monorath, Marjolein Cornelissen & Cathy Broeren. Zo ook onze stagiaires die hun opleiding volgen bij het CIOS te Hoofddorp, Coördinator sport, bewegen en gezondheid.

Linda Broeren

Sport en bewegen heb ik altijd hoog in het vaandel gehad. Een leven zonder sport is voor mij bijna onmogelijk. Na een loopbaan als clubmanager bij een vooraanstaande fitnessclub en presenter van diverse groepslessen, heb ik mij eerst gestort op het moederschap. Na de komst van ons derde kindje merkte ikzelf dat lesgeven/trainen in een sportschool mij niet meer de ontspanning en vreugde gaf als voorheen. Ik raakte geïrriteerd van alle prikkels die je bij het binnen sporten meekrijgt. Ik ging zelf buiten trainen en dat bracht mij zóveel geestelijke ontspanning, dat het mijn missie werd om andere moeders dit ook te laten beleven!

Ik startte mijn bedrijf op en had binnen een mum van tijd een mooie groep mama’s om me heen om samen mee te trainen. Een jaar later ben ik op verzoek ook begonnen met een herengroep! Fantastisch om te zien hoe mannen elkaar uitdagen en helpen tijdens fysieke uitdagingen!
Gezelligheid, saamhorigheid en effectief trainen staan voorop. Ik vind het belangrijk met iedereen een band op te bouwen. Iedereen is uniek en heeft baat bij een eigen manier van inspiratie en coaching. Ik hou rekening met blessures en andere fysieke ongemakken en probeer iedereen op zijn eigen niveau uit te dagen om sterker, fitter en blijer te maken!

Wanneer mag ik jou verwelkomen?

Groetjes,

Linda

Opleidingen

Diverse communicatietrainingen gebaseerd op het DISC principe, zoals klantcommunicatie-, teamcommunicatie-, management-, sales- en werving & selectietraining (HumanHabits)

Sportvasten Coach (Fittergy)

Orthomoleculaire Voedingsdeskundige

Pilates-Opleiding (Ground Control Pilates)

Fitness Opleiding Master en Management (AALO)

Aerobic Opleiding Master en Management (AALO)

Presenter Opleiding (AALO)

BodyAttack Opleiding (Les Mills)

BodyPump Opleiding (Les Mills)

Reanimatie

Bedrijfshulpverlening

Bouwkunde (vooropleiding NVM Makelaardij)

Assurantiebemiddeling B – Midden en kleinbedrijf (SEA)

Management Assistent (Schoevers Instituut)

Marketing NIMA A (Schoevers Instituut)

Specialisatie

Bootcamp

Kracht- & conditie circuit

Personal Training & Coaching

Small Group Training

High Intensity Interval Training

Kids Bootcamp

Kick Ass Bootcamp

Family Bootcamp

Teambuilding Clinics

Yoga/Pilates

Voedingsadvies

Detoxen

Sportvasten

Soeredj Monorath

Na het behalen van mijn propedeuse fysiotherapie heb ik gebruik mogen maken van de mogelijkheid om de basis te leggen voor mijn huidige werkzaamheden in de sportbranche en zakelijke dienstverlening, zo ook middels het volgen van de HBO Informatica opleiding. Zaken als informatiekunde, informatica, bedrijfskunde, sales & marketing en economie hebben mij geholpen om verder te kunnen kijken dan mijn toenmalige basketbal carrière bij diverse clubs op landelijk niveau.
Mijn basketbal carrière heeft mij 3 landelijke titels en 2 bekerfinales gebracht en zo ook volwassenheid in het leiden van teams. Deze volwassenheid is met vallen en opstaan in het ondernemerschap tot de juiste rijping gekomen.

Mijn ambitie is een positieve confrontatie aan te gaan met eenieder, zonder ervoor weg te lopen. “Daar waar twee werelden samenkomen, ontstaat er een derde.” Dit is de ene regel die ik bij mij draag, de ander is: “behandel mensen zoals zij behandeld willen worden.” Beide levensregels komen steeds terug in de trainingsvormen, die ik met enthousiasme in praktijk breng binnen de organisatie, voor de klanten en relaties van BBB Bootcamp.

Ik wil samen met jou een grotere comfortzone realiseren in een veilige en vertrouwde omgeving! Een nog betere versie van jezelf, is een keuze die alleen jij kunt maken.

Wanneer gaan we samen aan de slag?

Sportieve groet,

Soeredj

Opleidingen

Gedragsspecialist gedrag, waarden en interesses (HumanHabits, Q4 Profiles)

Emotionele Intelligentie (EQ-i 2.0 | EQ-i 360 | MHS | Q4 Profiles)

Sportvasten Coach (Fittergy)

Trainer-Coach (HumanHabits)

Fysiotherapie (Propedeuse – Hogeschool van Amsterdam)

HBO Informatica – Informatiekunde (Hogeschool van Den Haag)

Reanimatie

Bedrijfshulpverlening

Sociale Hygiëne

Specialisatie

Bootcamp

Kracht- & conditie circuit

Personal Training & Coaching

Small Group Training

High Intensity Interval Training

Kids Bootcamp

Kick Ass Bootcamp

Family Bootcamp

Teambuilding Clinics

Gedragsanalyse

Personal Coaching

Voedingsadvies

Detoxen

Sportvasten

Marjolein Cornelissen

Bijna vanaf het begin van BBB Bootcamp train ik mee bij Linda en Soeredj. Door een tip van een goede vriendin heb ik een proefles gedaan en ben sindsdien niet meer weggegaan. Ik hou van buiten sporten, dan ben ik echt in mijn element. Hoe mooi is het dan dat je ook nog trainingen binnen deze club mag geven. Ik hoefde daar niet lang over na te denken toen mij dat gevraagd werd.

Het is ontzettende leuk met mensen om te gaan, ieder heeft zo zijn eigen karakter. Bij BBB Bootcamp draait het niet alleen om het sporten, maar om veel meer dan dat. We houden rekening met ieder zijn persoonlijke situatie, wensen en doelen, daar staan we voor. Daarnaast bezig zijn met sporten; cardio en het trainen van verschillende spiergroepen, maakt het helemaal compleet . Dat is echt waar ik mij op kan focussen en enorm veel energie uit kan halen.

Naast trainingen geven bij BBB Bootcamp werk ik nog in de financiële sector als financieel adviseur, een heel andere branche, waar ik ook mensen/klanten help met hun keuzes te maken. Ik word er blij van als na een adviesgesprek of een training men met een goed gevoel naar huis gaat!

Wanneer zie ik jou bij mij in de training?

Groetjes,

Marjolein

Opleidingen

BBB Bootcamp – interne opleiding instructeur

Reanimatie

Bedrijfshulpverlening

Specialisatie

Bootcamp

Kracht- & conditie circuit

Small Group Training

Kids Bootcamp

Kick Ass Bootcamp

Family Bootcamp

Kaj Wiersma

Mijn naam is Kaj Wiersma. Ik ben een spontane jongen, die eigenlijk de hele tijd bezig is met sport, op dit moment doe ik de opleiding bij het CIOS in Haarlem, wat inhoudt dat ik mezelf wil specialiseren in een bepaalde sport en over alle sporten meer wil leren! Dat is ook de reden dat ik bij BBB Bootcamp werk, omdat ik hier veel van leer en ik het enorm leuk vind. Zelf heb ik een tijd geleden als deelnemer aan de voetbal bootcamp meegedaan en vond het geweldig hoe alles werd gedaan en ben ik hier na een stagejaar, nu begonnen als trainer-coach.

Zelf voetbal ik bij SV Hoofddorp in de selectie en dat is ook echt mijn ding. Ik merk dat ik de verantwoordelijkheid die ik krijg bij BBB Bootcamp in het voetbalteam mee kan nemen naar de trainingen, die ik aan het geven ben aan jeugdleden. Ik vind het zelf altijd fijn om goed naar de deelnemers te luisteren en hoe je ze het best kan prikkelen om zichzelf beter te willen maken, en dit is bij iedereen anders dus ook weer steeds een nieuwe uitdaging.

Wanneer zie ik jou bij mij in de Kick Ass Bootcamp trainingen?

Groetjes,

Kaj

Opleidingen

BBB Bootcamp – interne opleiding instructeur

CIOS Haarlem – sport & bewegen

Specialisatie

Bootcamp

Kracht- & conditie circuit

Kids Bootcamp

Kick Ass Bootcamp

Family Bootcamp

Cathy Broeren

Van jongs af aan heb ik op hoog niveau Ritmisch Gymnastiek gedaan en veel gedanst, wat mij een podium heeft gegeven tot het geven van groepslessen in Ritmisch Gymnastiek, Ballet, HipHop, Streetdance, Jazz, Show Musical, Aerobics, Step Aerobics, Bodypump en Pilates.

Toen ik zeven jaar geleden werd ik gevraagd een Yoga opleiding te volgen en Poweryoga te geven hoefde ik niet lang na te denken. Op dat moment gaf ik al een paar jaar geen les meer en dat miste ik. Yoga zou mijn nieuwe liefde worden. Tijdens de opleiding en de vele workshops en Yogalessen die ik zelf heb mogen volgen, heb ik ervaren dat Yoga veel meer is dan alleen een sportles met een aantal asana’s (houdingen). Voor mij is het een zowel fysieke als mentale les, waarbij je jezelf heel bewust wordt van jouw eigen lichaam en het uitdaagt om met behulp van ademhaling de houdingen aan te nemen en de energie te laten stromen. Inmiddels kan ik me geen leven meer zonder Yoga voorstellen. Het helpt mij balans te vinden in de drukte van de dag. Je hoeft niet sportief, slank, of sterk te zijn om Yoga te volgen. Het is een training waarbij je uitgaat van de kracht van jouw eigen lichaam. Iedereen kan het doen!

Mijn lessen kenmerken zich door enthousiasme, positiviteit en creativiteit. Bij jezelf blijven en luisteren naar je lichaam staat voor mij op nummer 1, ieder lichaam is uniek en kent zijn eigen uitdagingen. Mijn missie is om je de mat te laten verlaten met een tevreden glimlach.

Naast het geven van Yogalessen werk ik als Facility Assistant bij een grote uitzendorganisatie en zijn we met ons team verantwoordelijk voor 30 vestigingen door heel Nederland en Duitsland.

Ik woon samen met Martin, onze dochter Mena (7) en onze hond Charlie in IJmuiden. In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in, rol ik mijn Yogamat uit of vind je me in de keuken.

Namaste! Cathy

Opleidingen

BBB Bootcamp – interne opleiding instructeur

Power Yoga Instructor Opleiding

Pilates Opleiding (Ground Control Pilates)

Body Pump (Less Mills)

Opleiding Aerobic Instructor

Docenten Opleiding – specialisatie Ritmisch Gymnastiek (KNGU)

Reanimatie

Bedrijfshulpverlening

Specialisatie

Yoga

Poweryoga

Ritmisch Gymnastiek

Ballet

HipHop

Streetdance

Jazz

Show Musical

Aerobics

Step Aerobics

Bodypump

Pilates

Top