Inspiratie ontvangen van onze

Trainers

Inspiratie ontvangen van onze

Trainers

by bbbbootcamp
BBB BOOTCAMP
Graag introduceren wij onze trainer-coaches met hun ervaring en specialisatie: Linda Broeren, Soeredj Monorath, Marjolein Cornelissen & Nikkie de Haan.

Linda Broeren

Sport en bewegen heb ik altijd hoog in het vaandel gehad. Een leven zonder sport is voor mij bijna onmogelijk. Na een loopbaan als clubmanager bij een vooraanstaande fitnessclub en presenter van diverse groepslessen, heb ik mij eerst gestort op het moederschap. Na de komst van ons derde kindje merkte ikzelf dat lesgeven/trainen in een sportschool mij niet meer de ontspanning en vreugde gaf als voorheen. Ik raakte geïrriteerd van alle prikkels die je bij het binnen sporten meekrijgt. Ik ging zelf buiten trainen en dat bracht mij zóveel geestelijke ontspanning, dat het mijn missie werd om andere moeders dit ook te laten beleven!

Ik startte mijn bedrijf op en had binnen een mum van tijd een mooie groep mama’s om me heen om samen mee te trainen. Een jaar later ben ik op verzoek ook begonnen met een herengroep! Fantastisch om te zien hoe mannen elkaar uitdagen en helpen tijdens fysieke uitdagingen!
Gezelligheid, saamhorigheid en effectief trainen staan voorop. Ik vind het belangrijk met iedereen een band op te bouwen. Iedereen is uniek en heeft baat bij een eigen manier van inspiratie en coaching. Ik hou rekening met blessures en andere fysieke ongemakken en probeer iedereen op zijn eigen niveau uit te dagen om sterker, fitter en blijer te maken!

Wanneer mag ik jou verwelkomen?

Groetjes,

Linda

Opleidingen

Diverse communicatietrainingen gebaseerd op het DISC principe, zoals klantcommunicatie-, teamcommunicatie-, management-, sales- en werving & selectietraining (HumanHabits)

Sportvasten Coach (Fittergy)

Orthomoleculaire Voedingsdeskundige

Pilates-Opleiding (Ground Control Pilates)

Fitness Opleiding Master en Management (AALO)

Aerobic Opleiding Master en Management (AALO)

Presenter Opleiding (AALO)

BodyAttack Opleiding (Les Mills)

BodyPump Opleiding (Les Mills)

Reanimatie

Bedrijfshulpverlening

Bouwkunde (vooropleiding NVM Makelaardij)

Assurantiebemiddeling B – Midden en kleinbedrijf (SEA)

Management Assistent (Schoevers Instituut)

Marketing NIMA A (Schoevers Instituut)

Specialisatie

Bootcamp

Kracht- & conditie circuit

Personal Training & Coaching

Small Group Training

High Intensity Interval Training

Kids Bootcamp

Kick Ass Bootcamp

Family Bootcamp

Teambuilding Clinics

Yoga/Pilates

Voedingsadvies

Detoxen

Sportvasten

Krachtvasten

Wandelvasten

Soeredj Monorath

Na het behalen van mijn propedeuse fysiotherapie heb ik gebruik mogen maken van de mogelijkheid om de basis te leggen voor mijn huidige werkzaamheden in de sportbranche en zakelijke dienstverlening, zo ook middels het volgen van de HBO Informatica opleiding. Zaken als informatiekunde, informatica, bedrijfskunde, sales & marketing en economie hebben mij geholpen om verder te kunnen kijken dan mijn toenmalige basketbal carrière bij diverse clubs op landelijk niveau.
Mijn basketbal carrière heeft mij 3 landelijke titels en 2 bekerfinales gebracht en zo ook volwassenheid in het leiden van teams. Deze volwassenheid is met vallen en opstaan in het ondernemerschap tot de juiste rijping gekomen.

Mijn ambitie is een positieve confrontatie aan te gaan met eenieder, zonder ervoor weg te lopen. “Daar waar twee werelden samenkomen, ontstaat er een derde.” Dit is de ene regel die ik bij mij draag, de ander is: “behandel mensen zoals zij behandeld willen worden.” Beide levensregels komen steeds terug in de trainingsvormen, die ik met enthousiasme in praktijk breng binnen de organisatie, voor de klanten en relaties van BBB Bootcamp.

Ik wil samen met jou een grotere comfortzone realiseren in een veilige en vertrouwde omgeving! Een nog betere versie van jezelf, is een keuze die alleen jij kunt maken.

Wanneer gaan we samen aan de slag?

Sportieve groet,

Soeredj

Opleidingen

Gedragsspecialist gedrag, waarden en interesses (HumanHabits, Q4 Profiles)

Emotionele Intelligentie (EQ-i 2.0 | EQ-i 360 | MHS | Q4 Profiles)

Sportvasten Coach (Fittergy)

Trainer-Coach (HumanHabits)

Fysiotherapie (Propedeuse – Hogeschool van Amsterdam)

HBO Informatica – Informatiekunde (Hogeschool van Den Haag)

Reanimatie

Bedrijfshulpverlening

Sociale Hygiëne

Specialisatie

Bootcamp

Kracht- & conditie circuit

Personal Training & Coaching

Small Group Training

High Intensity Interval Training

Kids Bootcamp

Kick Ass Bootcamp

Family Bootcamp

Teambuilding Clinics

Gedragsanalyse

Personal Coaching

Voedingsadvies

Detoxen

Sportvasten

Krachtvasten

Wandelvasten

Marjolein Cornelissen

Bijna vanaf het begin van BBB Bootcamp train ik mee bij Linda en Soeredj. Door een tip van een goede vriendin heb ik een proefles gedaan en ben sindsdien niet meer weggegaan. Ik hou van buiten sporten, dan ben ik echt in mijn element. Hoe mooi is het dan dat je ook nog trainingen binnen deze club mag geven. Ik hoefde daar niet lang over na te denken toen mij dat gevraagd werd.

Het is ontzettende leuk met mensen om te gaan, ieder heeft zo zijn eigen karakter. Bij BBB Bootcamp draait het niet alleen om het sporten, maar om veel meer dan dat. We houden rekening met ieder zijn persoonlijke situatie, wensen en doelen, daar staan we voor. Daarnaast bezig zijn met sporten; cardio en het trainen van verschillende spiergroepen, maakt het helemaal compleet . Dat is echt waar ik mij op kan focussen en enorm veel energie uit kan halen.

Naast trainingen geven bij BBB Bootcamp werk ik nog in de financiële sector als financieel adviseur, een heel andere branche, waar ik ook mensen/klanten help met hun keuzes te maken. Ik word er blij van als na een adviesgesprek of een training men met een goed gevoel naar huis gaat!

Wanneer zie ik jou bij mij in de training?

Groetjes,

Marjolein

Opleidingen

BBB Bootcamp – interne opleiding instructeur

Reanimatie

Bedrijfshulpverlening

Specialisatie

Bootcamp

Kracht- & conditie circuit

Small Group Training

Kids Bootcamp

Kick Ass Bootcamp

Family Bootcamp

Nikkie de Haan

Na de geboorte van mijn tweede kind was ik op zoek naar een sportclub om weer fitter te worden. Voor mijn eerste zwangerschap deed ik al aan bootcamp en dat beviel altijd goed. Na een proefles bij BBB bootcamp ben ik gebleven en trainde ik twee a drie keer per week, lekker buiten! Het was dan ook erg leuk om af en toe lessen over te nemen bij afwezigheid van Linda of Soeredj, en zo rolde ik een beetje in het lesgeven!

Het is ontzettend leuk om mensen met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan na een training. Altijd een leuke uitdaging om een gevarieerde training te geven waarin alle spiergroepen worden getraind, conditie ook wordt aangesproken en alle niveaus binnen de trainingsgroep goed aan de slag kunnen. Door uitdaging te bieden in oefeningen en veel variatie toe te passen in het trainen van spiergroepen, is geen training hetzelfde!

Buiten BBB bootcamp ben ik oncologiefysiotherapeut en kwaliteitsondersteuner bij dezelfde praktijk. Hier begeleid ik dagelijks mensen in alle fasen van ziekte om zo optimaal mogelijk te functioneren en bewegen. Hierdoor ben ik gewend om flexibel te zijn, en op allerlei niveaus oefeningen te geven of aanpassingen te doen waar nodig.

Ik zie je graag een keer in een training!

Groetjes,

Nikkie

Opleidingen

BBB Bootcamp – interne opleiding instructeur

HBO Basisopleiding Fysiotherapie

HBO Opleiding Oedeemfysiotherapie

⁠Reanimatie

⁠Master Opleiding Oncologiefysiotherapie

Specialisatie

Bootcamp

Kracht- & conditie circuit

Small Group Training

Personal Training

Top