Persoonlijke doelen van jou i.c.m. inspiratie van ons

Personal Training & Coaching

Persoonlijke doelen van jou i.c.m. inspiratie van ons

Personal Training & Coaching

by bbbbootcamp
Bij BBB Bootcamp weten we dat personal training voor veel mensen wel de meest effectieve manier van trainen is. Een Personal Trainer (PT) is er helemaal voor jou. Je PT laat je zien welke kracht- en cardio-oefeningen geschikt zijn om bijvoorbeeld af te vallen of spieren op te bouwen, en hoe je kunt variëren. Gegarandeerd snel resultaat in combinatie met jouw optimale inzet. Een goede PT zoekt namelijk altijd naar de balans in wat je kan en wat je wilt bereiken met beweging, voeding en ontspanning.

Voor wie is personal training bedoeld?

Wil je afvallen? Meer spieren? Je conditie verbeteren? Of heb je vooral iemand nodig die inspireert zodat jij in actie komt? Wat je persoonlijke doelen ook zijn, een Personal Trainer helpt je op een gezonde manier deze te behalen. Een Personal Trainer vergroot geleidelijk je comfortzone, respecteert je voor wie je bent en zorgt ervoor dat jij net even dat stapje extra zet om jouw doelstellingen te behalen. Je zult jezelf verbazen dat je tot meer in staat bent dan je zelf waarschijnlijk denkt!

Hoe gaan we van start?

In ons eerste gesprek bespreken we jouw huidige situatie en bepalen we een gezamenlijk vertrekpunt en de persoonlijke doelen. Tijdens een persoonlijk intakegesprek met een van onze Personal Trainers bespreek je alle vraagstukken. Gezamenlijk stellen we een trainingsprogramma op, dat volledig is afgestemd op jouw situatie en behoefte. En dan gaan we opstarten en trainen met een periodisering in beweging, voeding en ontspanning. Elke training vraagt 60 minuten investering in jezelf!

Soeredj Monorath
TRAINER-COACH

Ik help je weer fit en energiek te worden met het juiste voedings- en beweegadvies, jij houdt het vol.

Top