Plezier en spelvormen met kracht en conditie

Kids Bootcamp

Plezier en spelvormen met kracht en conditie

Kids Bootcamp

by bbbbootcamp
Heb jij kids van 7 t/m 11 jaar die lekker willen sporten? BBB Bootcamp biedt de “Kids Bootcamp” aan elke zondag het gehele jaar door van 10:45 – 11:45 uur. Van april t/m juli zijn er een extra trainingen beschikbaar om aan deel te nemen.

Samenwerken en vooral plezier

De kids gaan bootcampen met wedstrijdjes en spelletjes onder begeleiding van de trainer. Doelstelling van de activiteiten zijn gericht om de conditie te verbeteren, de spiergroepen te ontdekken, motoriek te ontwikkelen, samen te werken en vooral heel veel plezier te hebben. De groepen zijn maximaal met 16 kids. Je zet je kind(eren) af op locatie, en je zorgt ervoor dat je 5 minuten voor aanvang aanwezig bent. In overleg kunnen ze ook zelf op de fiets komen, maar dat willen we natuurlijk van tevoren weten. Uiteraard zorgen we ervoor dat er wat te drinken is voor de kids met een gezonde hap, zoals jullie al gewend zijn van ons. Sportkleding voor de kids is verplicht!

Family Bootcamp

Om de maand kunnen de leden van de Kids Bootcamp één ouder meenemen tijdens de laatste training van de maand op de zondag. Ouders en kinderen doen gezamenlijk oefeningen en spelletjes om de spiergroepen te ontwikkelen en aan de conditie te werken. Over het algemeen weten de kinderen op allerlei wijze te overwinnen… Ben jij er ook bij de volgende editie van de “Family Bootcamp”?

Soeredj Monorath
TRAINER-COACH & VADER VAN 4 KINDEREN

Ik help je weer fit en energiek te worden met het juiste voedings- en beweegadvies, jij houdt het vol.

Top