Plezier en spelvormen met kracht en conditie

Kick Ass Bootcamp

Plezier en spelvormen met kracht en conditie

Kick Ass Bootcamp

by bbbbootcamp
Heb jij kinderen van 12 t/m 17 jaar die lekker willen sporten? BBB Bootcamp biedt de “Kick Ass” Bootcamp” aan elke woensdag het gehele jaar door op woensdag van 17:30 – 18:30 uur en elke vrijdag van 16:45 – 17:45uur. Van april t/m juli zijn er een extra trainingen beschikbaar om aan deel te nemen.

Samenwerken en vooral plezier

De Kick Ass deelnemers worden langzamerhand en spelenderwijs voor hun leeftijd getraind, met extra uitdagingen. Doelstelling van de activiteiten zijn gericht om de conditie te verbeteren, de spiergroepen te ontdekken, motoriek te ontwikkelen, samen te werken en vooral heel veel plezier te hebben. De groepen zijn maximaal met 16-20 kids. Je zet je kind(eren) af op locatie, en je zorgt ervoor dat je 5 minuten voor aanvang aanwezig bent. In overleg kunnen ze ook zelf op de fiets komen, maar dat willen we natuurlijk van tevoren weten. Uiteraard zorgen we ervoor dat er wat te drinken is voor de kids met een gezonde hap, zoals jullie al gewend zijn van ons. Sportkleding voor de kids is verplicht!

Family Bootcamp

Om de maand kunnen de leden van de Kick Ass Bootcamp één ouder meenemen tijdens de laatste training van de maand op de zondag. Ouders en kinderen doen gezamenlijk oefeningen en spelletjes om de spiergroepen te ontwikkelen en aan de conditie te werken. Over het algemeen weten de kinderen op allerlei wijze te overwinnen… Ben jij er ook bij de volgende editie van de “Family Bootcamp”?

Soeredj Monorath
TRAINER-COACH & VADER VAN 4 KINDEREN

Ik help je weer fit en energiek te worden met het juiste voedings- en beweegadvies, jij houdt het vol.

Top