Je krijgt energie van onze

Trainingen

Je krijgt energie van onze

Trainingen

by bbbbootcamp

Een complete training waarbij de nadruk ligt op je buik, billen en benen; zoals vrouwen dat graag willen of biceps, borst en buik; zoals mannen dat willen.

Kracht en conditie wisselen we af met verschillende oefeningen tijdens een circuit. Elke oefening heeft een tijdsduur en een korte pauze, alvorens je doordraait naar de volgende oefening. We gebruiken verschillende materialen voor de oefeningen.

Je traint in een kleine groep, de begeleiding is zeer intensief en het trainingseffect vele malen groter. Dat samen met de groepsdynamiek zal ervoor zorgen dat je makkelijker, sneller en met veel plezier jouw doel zal bereiken.

Wil je afvallen? Meer spieren? Je conditie verbeteren? Of heb je vooral iemand nodig die inspireert zodat jij in actie komt? Wat je persoonlijke doelen ook zijn, een Personal Trainer helpt je op een gezonde manier deze te behalen.

We wisselen hoge intensiteit trainingsoefeningen af met lage intensiteit wandelen of lopen, vanaf een warming up naar 4 tot 5 HIIT oefeningen die 8-10 minuten duren, en eindigen met een coolingdown.

Heb jij kinderen van 12 t/m 16 jaar die lekker willen sporten? De kids gaan bootcampen met wedstrijdjes en spelletjes onder begeleiding van de trainer-coach. Doelstelling van de activiteiten zijn gericht om de conditie en behendigheid te verbeteren, de spiergroepen te ontdekken, motoriek te ontwikkelen, samen te werken en vooral heel veel plezier te hebben.

Top