Sportvasten met een vaste groep

MAKE THE SWITCH TOGETHER

Sportvasten met een vaste groep

MAKE THE SWITCH TOGETHER

by bbbbootcamp

Yes!! Laten we samen onze overtollige kilootjes aanpakken! Schrijf je nu in voor de Sportvasten groep, om te gaan starten met de kuur die we samen zullen doorlopen!

Sportvasten is een trainingsprogramma waarbij je binnen 10 dagen een proces in het lichaam aanzet die de suikerverbranding omzet naar vetverbranding. Naast het verliezen van 3 – 6 kilo (3 -7 cm minder buikomvang), verbeter je ook je sportresultaten omdat je lichaam beter wordt in verbranden van vet als energie bron voor  gevraagde arbeid.

Deze kickstart naar een gezondere leefstijl bestaat uit een 10 daagse kuur van 3 afbouwdagen, 3 sapvasten-dagen en 4 opbouwdagen compleet ondersteund met suppletie om tekorten te voorkomen (CalMagZink/Mg, visolie, multi- en aminozuren). Daarnaast gaan we dagelijks gemiddeld 30 minuten per dag trainen (cardio), waarvan een aantal keer samen in groepsverband onder mijn leiding. Ik maak een gezamenlijke whatsappgroep aan waarin  alle vragen gesteld kunnen worden zodat ik jullie en jullie elkaar kunnen helpen. De ervaring leert dat het samen werken aan een doel enorm motiveert! (Je kan/mag uiteraard ook alleen sporten als dit beter uitkomt.

Na de kuur krijgen jullie een persoonlijk advies om het behaalde resultaat te onderhouden of om een volgende stap te kunnen maken naar jouw doel.

Wacht niet met inschrijven! Er zijn maximaal 16 plekken beschikbaar.

    Linda Broeren
    TRAINER-COACH & VOEDINGSPECIALIST

    Ik help je weer fit en energiek te worden met het juiste voedings- en beweegadvies, jij houdt het vol.

    Top