Onze trainer-coaches helpen je actie te ondernemen

Wij inspireren jou met onze ervaring om resultaten te behalen

Onze trainer-coaches helpen je actie te ondernemen

Wij inspireren jou met onze ervaring om resultaten te behalen

by Soeredj Monorath
BBB BOOTCAMP
Graag introduceren wij onze trainer-coaches met hun ervaring en specialisatie: Linda Broeren, Soeredj Monorath, Marjolein Cornelissen.

Linda Broeren

Sport en bewegen heb ik altijd hoog in het vaandel gehad. Een leven zonder sport is voor mij bijna onmogelijk. Na een loopbaan als clubmanager bij een vooraanstaande fitnessclub en presenter van diverse groepslessen, heb ik mij eerst gestort op het moederschap. Na de komst van ons derde kindje merkte ikzelf dat lesgeven/trainen in een sportschool mij niet meer de ontspanning en vreugde gaf als voorheen. Ik raakte geïrriteerd van alle prikkels die je bij het binnen sporten meekrijgt. Ik ging zelf buiten trainen en dat bracht mij zóveel geestelijke ontspanning, dat het mijn missie werd om andere moeders dit ook te laten beleven!

Ik startte mijn bedrijf op en had binnen een mum van tijd een mooie groep mama’s om me heen om samen mee te trainen. Een jaar later ben ik op verzoek ook begonnen met een herengroep! Fantastisch om te zien hoe mannen elkaar uitdagen en helpen tijdens fysieke uitdagingen!
Gezelligheid, saamhorigheid en effectief trainen staan voorop. Ik vind het belangrijk met iedereen een band op te bouwen. Iedereen is uniek en heeft baat bij een eigen manier van inspiratie en coaching. Ik hou rekening met blessures en andere fysieke ongemakken en probeer iedereen op zijn eigen niveau uit te dagen om sterker, fitter en blijer te maken!

Wanneer mag ik jou verwelkomen?

Groetjes,

Linda

Opleidingen

Diverse communicatietrainingen gebaseerd op het DISC principe, zoals klantcommunicatie-, teamcommunicatie-, management-, sales- en werving & selectietraining (HumanHabits)

Sportvasten Coach (Fittergy)

Orthomoleculaire Voedingsdeskundige

Pilates-Opleiding (Ground Control Pilates)

Fitness Opleiding Master en Management (AALO)

Aerobic Opleiding Master en Management (AALO)

Presenter Opleiding (AALO)

BodyAttack Opleiding (Les Mills)

BodyPump Opleiding (Les Mills)

Reanimatie

Bedrijfshulpverlening

Bouwkunde (vooropleiding NVM Makelaardij)

Assurantiebemiddeling B – Midden en kleinbedrijf (SEA)

Management Assistent (Schoevers Instituut)

Marketing NIMA A (Schoevers Instituut)

Specialisatie

Bootcamp

Krachtcircuit

Personal Training

Small Group Training

High Intensity Interval Training

Kids Bootcamp

Family Bootcamp

Teambuilding Clinics

Yoga/Pilates

Voedingsadvies

Soeredj Monorath

Na het behalen van mijn propedeuse fysiotherapie heb ik gebruik mogen maken van de mogelijkheid om de basis te leggen voor mijn huidige werkzaamheden in de sportbranche en zakelijke dienstverlening, zo ook middels het volgen van de HBO Informatica opleiding. Zaken als informatiekunde, informatica, bedrijfskunde, sales & marketing en economie hebben mij geholpen om verder te kunnen kijken dan mijn toenmalige basketbal carrière bij diverse clubs op landelijk niveau.
Mijn basketbal carrière heeft mij 3 landelijke titels en 2 bekerfinales gebracht en zo ook volwassenheid in het leiden van teams. Deze volwassenheid is met vallen en opstaan in het ondernemerschap tot de juiste rijping gekomen.

Mijn ambitie is een positieve confrontatie aan te gaan met eenieder, zonder ervoor weg te lopen. “Daar waar twee werelden samenkomen, ontstaat er een derde.” Dit is de ene regel die ik bij mij draag, de ander is: “behandel mensen zoals zij behandeld willen worden.” Beide levensregels komen steeds terug in de trainingsvormen, die ik met enthousiasme in praktijk breng binnen de organisatie, voor de klanten en relaties van BBB Bootcamp.

Ik wil samen met jou een grotere comfortzone realiseren in een veilige en vertrouwde omgeving! Een nog betere versie van jezelf, is een keuze die alleen jij kunt maken.

Wanneer gaan we samen aan de slag?

Sportieve groet,

Soeredj

Opleidingen

Gedragsspecialist gedrag, waarden en interesses (HumanHabits, Q4 Profiles)

Sportvasten Coach (Fittergy)

Trainer-Coach (HumanHabits)

Fysiotherapie (Propedeuse – Hogeschool van Amsterdam)

HBO Informatica – Informatiekunde (Hogeschool van Den Haag)

Reanimatie

Bedrijfshulpverlening

Sociale Hygiëne

Specialisatie

Bootcamp

Krachtcircuit

Personal Training

Small Group Training

High Intensity Interval Training

Kids Bootcamp

Family Bootcamp

Teambuilding Clinics

Gedragsanalyse

Persoonlijke Coaching

Voedingsadvies

Marjolein Cornelissen

Opleidingen

Specialisatie

Bootcamp

Krachtcircuit

Top